“Històries a cau d’orella” torna al Museu de Belles Arts de Castelló!

 

Tornen les històries al Museu de Belles Arts de Castelló! Aquest curs comença abans amb dues sessions que ens van quedar pendents per la COVID-19.

📌 Dissabte 12 de setembre amb

Eugenia Manzanera

.
📌 Dissabte 19 de setembre amb

Pep Bruno
 

I després, tindrem la sort de compartir contes amb:

Cecilia Silva

Paula Carballeira

Blai Senabre

Pablo Albo

Núria Urioz

Alicia Bululù

Patricia McGill

Ada Cusidó

Aurora Maroto.

Dissabtes a les 12h

Museu de Belles Arts de Castelló
Xiquets i xiquetes a partir de 4 anys
No cal inscripció prèvia però l’aforament serà limitat i prendrem totes les mesures de seguretat necessàries perquè ja sabeu que la #culturaéssegura
Vos esperem aquest dissabte!

El cartell és de

🗣🦻🧙‍♀️🧚🧶

#contesacaudorella #contesalmuseu #contesperatotes

Cartonajes la Plana fa una donació econòmica a l’Escola per completar les beques-menjador

 

Cartonajes la Plana fa una donació econòmica a l’Escola per completar les beques-menjador

L’aportació ascendeix a 2674€ i beneficiarà a 61 famílies de la localitat

L’empresa Cartonajes la Plana, una de les punteres del sector cartoner de tot l’estat espanyol, ha fet una donació econòmica a l’escola pública de la localitat per tal que les famílies que fins ara rebien una ajuda econòmica per al menjador puguen seguir tenint-la durant el mes d’abril.

En aquest sentit, Cartonajes ha aportat un total de 2674 €, que arribaran a les 61 famílies del municipi que s’havien quedat sense la corresponent ajuda en este context d’emergència sanitària.

Fonts municipals han destacat que «aquesta ajuda és de gran importància en la situació en què ens trobem, no només en matèria econòmica, sinó també en matèria social, ja que és un exemple de la implicació que la societat betxinenca està tenint en aquests moments de crisi».

L’aportació econòmica s’ha fet al col·legi Cervantes-Dualde, que s’encarregarà en els pròxims dies de fer-la arribar a totes les famílies juntament amb unes recomanacions per fer la despesa en aliments i productes de primera necessitat prioritàriament en el xicotet comerç local.


Font: Betxí