Alejandro López

  • Home
Alejandro López

Alejandro López


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Em dic Alejandro López i sóc Dissenyador d’Interiors graduat en la EASD de Castelló l’any 2016 i col·legiat en el CDICV (Col·legi de Dissenyadors i Interioristas de la Comunitat Valenciana). El meu gust per aprendre em va portar d’una forma orgànica a ampliar els meus estudis cap al disseny gràfic, i amb això a poder enfocar el desenvolupament dels meus projectes des d’una perspectiva cada vegada més àmplia i completa.

Va ser durant l’últim any dels meus estudis quan em vaig llançar al món com a Freelance. Des de llavors, la meua trajectòria professional m’ha portat a realitzar dissenys per a empreses del sector ceràmic com Argenta Ceràmica, la col·laboració amb companyies d’arts escèniques, l’execució de projectes de caràcter comercial i residencial i l’organització d’esdeveniments expositius per al CDICV i la EASD, entre altres.

La meua passió és la cerca de solucions creatives que em permeta abordar qualsevol projecte sota un plantejament interdisciplinari, especialitzant-me en l’interiorisme comercial i la direcció artística i potenciant el desenvolupament de marques.

Més informació

Tipo de negoci: Estudio

Productes principals: Interiorisme, creació de contingut, desenvolupament de marques, direcció artística

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte