Bárbara Traver

  • Home
Bárbara Traver

Bárbara Traver


València País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

No sóc d’ací ni d’allí, sóc de Madrid, encara que des dels nou anys m’he anat mudant de ciutat en ciutat fins a arribar a València, el meu lloc de residència. Això ha fet que siga una persona flexible i al seu torn, seriosa a l’hora de posar-me a la feina. També em deixe caure per Londres de tant en tant (per a què negar-ho, un aire a Virgínia Woolf tinc).

Encara que la meua història amb la fotografia ve des de primerenca edat, no va ser fins als 23 anys que vaig decidir ser fotògrafa. Em vaig formar a l’escola Espai d’art fotogràfic, realitzant també el Màster de Creació i Producció al costat de la Universitat de València.

Després va vindre la beca EFTI (entre altres) en el festival Art Photo Bcn, allà pel 2017, on vaig poder realitzar el curs de Creativitat i estratègies en fotografia contemporània a Madrid, al costat de Javier Vallhonrat. Gràcies a aquest curs, vaig començar a gestar el meu projecte , et vol, mamà , mostrant-lo en diversos festivals com en el seminari de fotografia i fotoperiodisme de l’Albarrasí o a la sala cultural CC Pati Llimona, a Barcelona. A més, he sigut convidada com a artista en el projecte Un món paral·lel comissariat per Joan Fontcuberta a Barcelona, 2017.

També he autopublicat dos fotolibros, exposat en diversos espais nacionals i internacionals, i donant diverses ponències on m’endinse en l’educació visual i en la il·lusió per acostar la fotografia a tots els públics.

Resumint: Sobre totes les coses, malgrat la incertesa, fotografie.

Més informació

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte