Dionisia Films

Dionisia Films

Dionisia Films


Vila-real País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

DIONISIA FILMS és una productora vila-realense creada a mitjan any 2005 per Sergi González amb l’objectiu de produir els seus propis curtmetratges.

En 2008 Xavi Manzanet col·labora amb la producció del documental «Si saps dir Hello» i és llavors quan DIONISIA FILMS es converteix en una productora audiovisual capaç de portar una particular manera de contar històries al món de la publicitat i els videoclips.

DIONISIA FILMS es distingeix per ser una productora valenta, interessada a moure emocions a través de la pantalla i a posar, a vegades, més cor que cap en cada producció.

L’obsessió pels detalls i el grau en el qual ens involucrem amb els desitjos del client converteixen el treball de DIONISIA FILMS en una experiència única en el mercat audiovisual.

Nosaltres no anirem a visitar-te amb vestit i corbata. Et convidarem a un café en un lloc bonic i, simplement, ens dedicarem a xarrar sobre el que tens pensat. I, molt important, ens emmotlarem a les teues necessitats i a la teua disposició econòmica. Mai hem rebutjat un treball per culpa del pressupost. Si per a tu és important, per a nosaltres també ho serà.

Ens apassiona i ens diverteix el nostre treball, i farem el possible perquè també et divertisca a tu. Els nostres rodatges es converteixen en jornades impregnades de bon rotllo i bones vibracions, perquè tenim la certesa que aqueix bon rotllo acaba per transmetre’s al resultat final del treball audiovisual.

I recorda, com va dir el gran Stanley KubrickSi pot ser pensat, pot ser filmat”.

 

https://youtu.be/itwPOagX0aU

 

Més informació

Tipo de negoci: Cinema

Productes principals: Curtmetrarges

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte