Esther

Esther

Esther


València País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Nascuda a Vinaròs però afincada a València.

Casualment, va ser l’emissió en televisió d’un conegut reality xou, estrenat en 2001, l’espurna que va encendre en el seu interior la flama de la música. Només tenia tres anys, però compten els seus familiars que la xicoteta es quedava parada davant de la caixa afirmant que ella volia cantar. I així va ser: Esther va aprendre a cantar alhora que aprenia a parlar. Als quatre anys va començar amb les classes de música i des de llavors no ha deixat d’aprendre i de regalar la dolçor de la seua veu a tots aquells que hem tingut l’oportunitat d’escoltar-la. A tot arreu hi ha molta gent que canta bé. Molt bé. No obstant això, no tothom té una veu pròpia, en el sentit ampli de l’expressió. I Esther la té. No sols perquè la seua veu sone diferent a la majoria, amb un timbre íntim i especial que brilla tant en registres greus com aguts. Sinó també perquè té alguna cosa a dir i sap com transmetre-la, a través de les seues composicions. Això, al final, és el més complicat de tot.

Un altre concurs televisiu, en aquesta ocasió de la televisió pública valenciana, va suposar també un punt d’inflexió en la trajectòria artística d’Esther. Va ser amb la seua participació en el programa Cantant al cotxe que la jove va coincidir amb Àlex Martínez, cantant del grup valencià Tardor. Ell va detectar ràpidament el talent de la cantant i des de llavors han treballat junts en diferents ocasions, destacant l’enregistrament de Valenta, la cançó oficial del futbol femení valencià. Una aliança musical que continua fins al dia de hui i que seguirà present en Els teues ales, el primer disc d’estudi d’Esther, que comptarà amb Àlex com a productor i arranjador de les cançons. A l’aliança se sumaran To Furtat com a enginyer de so, baixista de Tardor i productor de projectes com Sierra Leone, GEM o Vienna; i Pau Parets, productor de Ginebras, Jero Romero o Tornar, com a compositor i arranjador de teclats i pianos.

Per tots aquests factors, el debut d’Esther no deixarà indiferent a ningú. Editat pel segell Primavera d’Hivern, les sis corts que contindrà l’àlbum navegaran entre el pop intimista de Kodaline o Gabrielle Aplin i el soul de grans veus com Amy Winehouse o Adele. Unes cançons on el protagonista indiscutible, com no podria ser d’una altra manera, serà la veu d’Esther.

 

TIK TOK

Més informació

Tipo de negoci: Música

Productes principals: Discs, concerts

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte