Feslloc

Feslloc

Feslloc


Benlloc País Valencià / Comunitat Valenciana Actes

Sobre

El Feslloc és un festival de música que va nàixer l’any 2007 a la localitat de Benlloc (la Plana Alta), i que està organitzat per l’Associació Feslloc, de la qual formen part l’Ajuntament de Benlloc i l’entitat cívica Escola Valenciana.

L’objectiu principal del Feslloc és la promoció de les propostes musicals fetes per solistes i grups que empren el valencià en les seues composicions musicals.

El Feslloc ofereix tres intenses jornades d’actuacions musicals en directe. Les actuacions tenen lloc en espais habilitats per l’Ajuntament: auditori, camp de futbol…

El Feslloc és un festival sense finalitat lucrativa que s’autofinança de la venda  d’entrades i dels ingressos obtinguts per altres conceptes: tiquets de beguda i de menjar, sobretot. A més, en les últimes edicions, el festival ha rebut algunes subvencions de diferents administracions publiques en concepte de promoció del valencià i de foment turístic del municipi.

El Feslloc compta amb una zona d’acampada habilitada durant quatre dies, d’accés gratuït per al públic del festival que hi accedisca amb la polsera acreditativa. Igualment, el festival habilita zones d’aparcament de vehicles per facilitat l’arribada i la mobilitat del públic assistent.

A més dels concerts, el festival programa un seguit d’activitats lúdiques, divulgatives i formatives: activitats esportives, xarrades, presentacions de llibres, projecció de documentals…

El Feslloc, per consegüent, no és tan sols un festival musical: és, també, un punt de trobada de joves (i no tan joves) que arriben, sobretot, d’arreu de les comarques valencianes per conviure i compartir emocions i vivències des del respecte, el civisme i l’estima a les nostres músiques i a la nostra llengua.

Més informació

Tipo de negoci: Festival de música

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte