Israel Quevedo Puchal

  • Home
Israel Quevedo Puchal

Israel Quevedo Puchal


Onda País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Israel Quevedo Puchal (Castelló, 1973) Llicenciat en Humanitats per la Universitat Jaume I de Castelló,  compagina el seu treball com a Coordinador d’Exportació amb la seua passió per la literatura i l’escriptura.

És autor d’un parell de publicacions d’àmbit científic (Druidas: del mito al hombre, 1995; Les concepcions religioses en el món indoeuropeu, 1998), encara que la seua autèntica passió és la literatura de ficció i de terror.

És autor del relat Sota la plenamar, inclosa en l’antologia Adoradors de Cthulhu (EDGE Books, 2017) de la col·lecció dels Mites de Cthulhu que coordina per Rubén Serrano.

La seua primera novel·la va ser precisament aquesta obra, Saber que vas a morir (Perica La Literària, 2017), reeditada en aquesta ocasió per l’Editorial Cazador de Ratas (2018).

Prompte veurà la llum l’edició de la seua segona novel·la, Mal de cuervos (Dilatant Ments, 2019), un inquietant thriller amb tints paranormals.

Actualment està treballant en els serrells finals de la qual serà la seua tercera novel·la, una història que reprendrà al detectiu Ernesto Falomir, protagonista de Saber que vas a morir, i que transcorrerà trenta anys abans dels successos narrats en la seua primera novel·la.

Més informació

Tipo de negoci: Literatura

Productes principals: Llibres

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar