Joan Raga

Joan Raga

Joan Raga


Vila-real País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Joan Raga Navarro naix a Riba-roja de Túria l’1 de setembre de 1960 i després d’haver cursat fins COU a la Universitat Laboral de Tarragona i Art Dramàtic a l’ESAD de València es trasllada a Vila-real on resideix des de 1986.

Ha realitzat treballs com actor en companyies com TEATRO A TROTE, TEATRE A L’AIRE, XARXA TEATRE, VISTANTS i EL CENTRE DRAMÀTIC DE VILA-REAL.

En l’any 1997 funda PRODUCCIONS SCURA SL, empresa d’espectacles teatrals de carrer i que compta amb les companyies SCURA SPLATS, LA BANDA DEL DRAC, LA FURTIVA, PERCUPADS i LA GLUPS BAND. En aquestes propostes desenvolupa gran part de la seua carrera artística com a actor, music, director i autor teatral.

En el que respecta a la docència teatral ha sigut monitor en la Universitat Popular de Vila-real i part activa en la creació de la Escola Municipal de Teatre de Vila-real, sent director d’aquesta en dos moments diferents de la seua existència.

Profundament lligat a la activitat teatral ha dirigit el Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real en varies de les seues edicions i ha estat precursor de diferents campanyes teatrals, tant en la seua vesant cultural com en aquella mes infantil, pedagògica i festiva.

Més informació

Tipo de negoci: Teatre

Productes principals: Obres de teatre

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte