Jose Bravo

Jose Bravo

Jose Bravo


València País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

FORMACIÓ

Llicenciat en Psicologia per la Universitat Jaume I de Castelló (premi extraordinari final de carrera).
Especialista en Teràpia Gestalt per el Institut de Teràpia Gestalt de Castelló (2004-2008).
Curs avançat de fotografia documental amb Julián Barón. Blank Paper (2009-2010).
Especialista en Teràpia de Pareja per el Centre d’Especialitats Gestálticas de València (2012 i 2013).

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Actualment compagine el meu treball com a fotògraf i psicoterapeuta gestalt amb la docència a través de tallers i cursos, centrant el meu desenvolupament professional en l’aposta per la fotografia com a eina expressiva i d’autoconeixement.

_com a fotògraf

Desenvolupament acompanyaments fotogràfics

a la intimitat i cotidianeidad de persones, parelles, amics, famílies, des de 2012.
marca personal: Sandra Gómez, Israel Barranco, Isa Lozano, Sonsoles Davantera, Patricia Pérez, Mónica Pagán, Lourdes Iniesta, Sara Mataix, Pepe Riquelme, Natalia Restrepo, Gabriel de Paco, Gemma Pinilla, Mara Lapasió, Carmen Baselga, Eva Perea, Sergio Huguet, Ricardo Flowpiano, David Cebrián, Mira Mama, Kishboo, Llaura Psicòlegs, Institut Kern, Llum Serena, Harmonia Pilates i Ioga, Fábrika 12, Inés Oz, Adarte, Tania Muñoz, Maya Claudia Ferretti, Donyets, Orange Tree, Joc Lliure, Programa Context, Rodrigo Acosta, 3000km, Soraya Soler, Escola de Somiadors, Mirem-nos. Per compte propi i des de 2019, també en Branding Vital
a esdeveniments: Festival dels Arts (2015-2019), Setmana Europea de la Mobilitat (2016), Ruzafa loves Kids, Hat Gallery, Mostra Artesania de Còlon, Melting Pont.
a canvi de viatjar: França (2012), Noruega (2018) i Jordània (2019).

_com a psicoterapeuta
Psicoteràpia gestalt: individual i grupal
Acompanyament a fotógrafxs en cerca
Autoconeixement des de la fotografia

_com a docent: cursos i tallers

Des de 2014, vinc impartint cursos i tallers relacionats amb l’autoconeixement i la fotografia en: València, Catarroja, Alacant, Madrid, Barcelona, Màlaga, Vitòria, Logronyo, Montseny, Siurana de Prades – Festival Inspira, Castelló, Vistabella del Maestrat i Onda.

_com a conferenciant: xarrades i ponències

Convidat a impartir xarrades en Pechakucha València (2015), Festival Inspira (2015), Institut Franciscanes València, Institut Francisco Ribalta Castelló, Dimarts de Foto, Aula Fotocine Lledó (2019), la Fotoescuela (2019) i Wayco (2019), o el congrés FotoKalea (Vitòria, 2020).

ENTREVISTES, ARTICLES I RESSENYES

PUBLICACIONS
Llibres

Fotògraf i co-autor en Lactància (2012, Editorial Llitera Llibres).

Fotografies per a articles

En diaris i revistes: Ara.cat, Badall, Kireei, Agenda Urbana, Revista Quaderns Gestalt.

EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES

“Als quals somien” (Espai de Llum, València, 2018).
“Mirem-nos” (Festival Imaginària, Castelló, 2017).
“Union” (Munic, 2015).
“Rencontres” (Brussel·les, 2014).
“Ocàs” (HAT Gallery, octubre 2013, València).

PROJECTES
Mirem-nos

Mirem-nos és un projecte personal amb el qual propose al món una acció senzilla, gratuïta i revolucionària: tornar a mirar-nos. I fer-ho als carrers, a les ciutats, en aqueixos contextos en els quals encara més s’està perdent el contacte.

Mirem-nos ens convida a tornar a connectar-nos des del que és purament humà: la mirada. Recuperar la mirada com a espai de trobada i connexió amb les persones que ens envolten.

Mirem-nos s’ha realitzat a València, Castelló de la Plana, Onda, Alacant, Barcelona, Àvila, Saragossa, Madrid, Buenos Aires, Córdoba (Argentina), París, Roma, Londres, i Costanza (Alemanya).

Mirem-nos ha format part de la programació dels festivals Benimaclet Confussion (2016) i Ruzafa loves Kids (2016) i Igual-ment Fest (2017). Així mateix ha sigut convidada a participar en el projecte “la Akademia València” (2017), les Jornades LGTBI Onda (2017) i en la Facultat de Psicologia de la UV (2017).

Article sobre Mirem-nos en Afany de Pla

Escola de Somiadors

Escola de Somiadors és un projecte grupal que coordine. La Escola de Somiadors naix en 2017 com a projecte-excusa per a ajuntar-nos i somiar. Ens agrada el somni no tant com consecució o assoliment, sinó com a procés i cerca. Ens encanta el que somiar provoca en nosaltres/us.

Somiar no és fàcil, perquè no hem sigut educats per a això. Somiar ha sigut injuriat durant molt de temps o relegat a la infància. Somiar també s’ha posat de moda i s’ha convertit en un producte de màrqueting, amb un objectiu de fer, fer i fer per a aconseguir.

El nostre projecte abraça perquè el procés i la cerca, les llums i ombres que acompanyen a les persones quan s’atreveixen a ser elles mateixes, i a perseguir els seus somnis. No sols acompanyem al nostre propi jo somiador, sinó que desitgem secundar, impulsar i acompanyar al jo somiador dels altres, al jo somiador de la societat, a través de la generació d’espais, propostes, eines i accions, amb un simple objectiu: que ens brillen els ulls.

Creiem en la capacitat somiadora de totes/us. Per això la nostra essència és multidisciplinària, oberta, diversa i creativa. Som somiadores i somiadors, tots, que un dia ens ajuntem per a compartir i impulsar-nos. En aquesta Escola tots venim a aprendre, i a ensenyar.

Més informació

Productes principals: Fotografia

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte