Loopy Teller Estudio

  • Home
Loopy Teller Estudio

Loopy Teller Estudio


València País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

Ens hem especialitzat principalment en il·lustració de llibres infantils i juvenils combinant-la amb fragments de còmic i jocs visuals com a laberints, sopes de lletres, etc. A més podem realitzar el disseny gràfic perquè vaja d’acord amb l’estil gràfic de les il·lustracions (títols, icones, logos, etc.).

També podem desenvolupar il·lustracions per a altres suports; cartelleria en diversos formats, portades de llibres, discos, il·lustracions animades per a entorns digitals, etc.

Loopy Teller Studio som un equip de còmic, animació i il·lustració enfocat al desenvolupament de projectes transmèdia. El nostre segell diferencial és la hibridació de mitjans per a oferir projectes nous.
Oferim serveis a empreses amb demanda de desenvolupament visual per a productes o projectes en qualsevol de les seues fases. Com cada client té unes necessitats específiques, contemplem tant el desenvolupament de projectes complets com el treball per fases concretes.
Garantim serietat i rigorositat a l’hora de treballar, així com un tracte pròxim amb el client, i assessorament professional i personalitzat per a cada encàrrec.
Loopy Teller Studio es caracteritza a més per posar en valor actituds dins del funcionament de l’equip com són l’horitzontalitat a l’hora de prendre decisions, la documentació i reflexió crítica entorn de cada projecte, i el compromís de dur-los a terme posant tot el potencial de l’esforç en aquest.
Pots trobar-nos en la Facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València, despatx D-1-4

Més informació

Tipo de negoci: Còmic

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte