Mondo Rítmic

Mondo Rítmic

Mondo Rítmic


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

La nostra escola és, des de l’any 2002, l’alternativa real a l’ensenyament musical reglat. Oferim a l’alumne la possibilitat de començar des del primer dia a relacionar-se amb la música amb una perspectiva lúdica i instructiva.

Els beneficis de la música en el nostre benestar tant físic com psíquic estan completament comprovats. La música té poder relaxant, alegra i augmenta positivament el teu estat d’ànim. A més desenvolupa les teues capacitats creatives.

En totes les nostres activitats es treballa per trimestres, sent l’objectiu o “examen final” de cada trimestre, que l’alumne siga capaç d’actuar en una audició pujat a un escenari.

Les audicions de cada trimestre tenen temàtiques musicals diferents segons l’època: 1r trimestre (Octubre-Desembre) Temàtica Nadalenca, 2n trimestre (Gener-Març) Músiques del món i 3r trimestre (Abril-Juny) Festival de Blues. En aquestes audicions tractem que tots els alumnes de les diferents branques musicals puguen formar part d’una manera o una altra. Els alumnes de llenguatge musical analitzen els temes que es tocaran, els del cor interpreten dos temes que són acompanyats pels músics del blegue, i als alumnes instrumentistes se’ls intenta enfocar perquè, més endavant, puguen passar a formar part del blegue.

A més, en tot moment busquem que, l’alumne que s’enfronte a l’audició, el faça amb il·lusió, perquè quan un alumne de Pelat Rítmic puja per primera vegada a l’escenari i comparteix les seues emocions amb la resta, rep la seua recompensa i nosaltres veiem complit el nostre objectiu com a educadors.

Tirant la vista arrere…
Una mica d’història

En 1993 comencem en una acadèmia de llengües i ciències en la C/ Enmig, l’Acadèmia Escaire. En aqueix moment dirigida per Ana Ramos i Mari Luz Vellón. Amb una aula compartida per dies. Tan sols eren classes de guitarra i bateria. En aqueix moment estàvem impartint classes Fabian Barraza de guitarra i Jesús Gallardo de bateria.

En 1995 ens mudem a un local de la C/ Pascual Tirado (una casa antiga just damunt de l’antic Bodi Shop al costat de Discos Medicinals). Allí ja comptàvem amb tres aules i es van unir a l’equip per a impartir classes de piano, guitarra i baix elèctric: Empare Valdre, Quique Amat i Xavi Folch respectivament. En aquests moments ens féiem dir La Faktoría Musical.

1997 torna a ser any de canvis de domicili. En aquesta ocasió ens traslladem a la C/ Amadeu I, al costat de l’edifici antic d’Hisenda (plza Hort Sogueros) Amb tres aules igualment però ampliant horaris i oferta. Tècnica Vocal amb Miguel Angel Ferrer.
Fins a 2002 continuem amb el mateix local i mateix nom.

És l’any 2002 quan decidim canviar de local i obrir amb un altre nom. Ens desvinculem de l’acadèmia de llengües i ciències i obrim en la C/ Cerdán de Tallada una escola íntegrament de música. Naix Pelat Rítmic escola de música.

En 2006 se’ns queda xicotet el local i obrim nova seu en una casa antiga en la C/ Sant Roc. Tenint com a novetat les classes de música per als més xicotets: Iniciació musical.
Naix el nostre actual logo, que és revisat i perfeccionat en 2017.

A causa de les característiques del local, comença l’assignatura de blegue (conjunt instrumental).

Les famoses i multitudinàries audicions obertes al públic en la Plaça de Sant Roc.
Audicions en el col·legi públic Bisbe Climent. Pelat Rítmic es converteix en un referent en el barri.

Una altra vegada per falta d’espai (sort la nostra) hem de buscar un local nou amb més prestacions. I és l’actual local que es troba al carrer Juan Herrera, 6 (baix) al costat de la Plaça de l’I Vaig moldre, al qual en 2014 ens traslladem.

En 2018 comptem amb mes de 300 alumnes de diferents instruments i disciplines Entenimentada, Vent, Piano, Percussió, Baix i Contrabaix, Guitarra. Blegue, Cors, Sensibilització primerenca (per a nounats) Llenguatge Musical i Harmonia, Teatre, Audicions Externes, Ludoteca Musical en Vacances, Campus Rock, Màster Class i Oficina de Management.

Per tot això ens sentim orgullosos i agraïm a tots els/as alumnes/as i personal el seu suport durant aquests 15 anys d’història de PELAT RÍTMIC Escola de Música.

Més informació

Tipo de negoci: Escola de música, teatre

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte