Nadia Sheikh

Nadia Sheikh

Nadia Sheikh


London UK Professional

Sobre

Imagina l’amalgamació d’una veu delicada amb ominós indie rock. Línies vocals que van d’etèries a potents en qüestió de segons. Nadia Sheikh és un camaleó de gèneres musicals que mescla intens indie rock amb temes poperos d’aire transcendental i cançons acústiques íntimes i sentides. Melodies interessants i tornades recurrents. Amb un passat cultural rebosant, l’artista hispano-britànica té el poder de captivar-te amb la seua etèria veu.

Rebent suport de Ràdio 3, RNE, BBCR2, BBC 6 Music, BBC Introducing, Ràdio X i Planet Rock entre altres, Nadia està decidida a deixar marca en l’escena musical.

Enguany Nadia i la seua banda telonejaren a Stereophonics en la seua última gira Europea i diverses dates a Regne Unit que inclouen concerts d’entrades esgotades al Manchester Arena i dues al Cardiff Arena (Kind Tour 2020), van ser triats com a ‘Grans en 2018’ per This Feeling, i ha tocat per tota Espanya i el Regne Unit, incloent festivals com el Isle of Wight (’18 i ’19), I Not Festival i el FIB.

El seu últim EP ‘Everybody Hears But No One’s Listening’ (Tothom sent però ningú escolta) inclou els senzills ‘Toxic’ i ‘Break Free’ i nous temes ‘Get Away’ i ‘Are You On?, l’últim triat en els top del Fresh On The Net de Tom Robinson (BBC6), a més del bonus track en directe i acústic ‘The Wire’. Recentment Nadia i la seua banda han debutat en la televisió nacional amb un directe en Els Concerts de Ràdio 3 en RTVE.

Llocs de residència: L’Alcora /London

SPOTIFY

Més informació

Tipo de negoci: Cantants

Productes principals: Cançons

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte