Nereu i les Bèsties Marines

  • Home
Nereu i les Bèsties Marines

Nereu i les Bèsties Marines


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

Nereu i les Bèsties Marines és un projecte musical folk d’autor amb embolcall malenconiós. Nereu és l’alter ego del cantautor valencià Tomàs Pallarès. Les Bèsties Marines són: Elena Mezquita, Paco Durán, Víctor Pesudo, Toni Falomir, Joan Villalonga i Luís Martínez. Músics valencians que l’acompanyen i vesteixen les cançons de tonalitats mediterrànies amb un estil d’avantguarda i a la vegada clàssic.

El seu primer disc autopublicat s’anomena “La Remor de les Onades” (2020), enregistrat i produït per Alberto Lucendo. Conté deu cançons, que et fan sentir a la pell el vent vora el mar que esborra la tristesa. Amb lletres plenes de foscor i llum, que representen naufragis i triomfs vitals. Com els primer temes publicats com avançament: “Salpar junts de nou”, “Adéu petit”, “Dolça mar”, “Pensa” i “No pensis que t’estimo”.

Aquesta última cançó ha estat publicada amb lyric vídeo inclòs.

El disc complet estarà publicat, en format digital, a la seva web al mes de desembre. Però de moment, ja ha estat nominat com a millor disc de grup revelació del 2020, als Premis Ovidi Montllor, en la seva XV edició del passat dia 8 de novembre.

Recursos

Contractació

El format de músics pot variar en funció de les necessitats del contractant o modalitat de l’actuació. El projecte està format per set músics en total, però també oferim actuacions en format individual, duo, trio… fins arribar al format total de set músics.

Àudio

Més informació

Tipo de negoci: Música

Productes principals: Discos musicals

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte