Patossa

Patossa

Patossa


València País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Patrícia Barrachina (València, 1979) va estudiar Belles arts, en la Universitat Politècnica de València, i Art Dramàtic, al Centre Teatral Escalante.

Decideix anomenar-se Patossa com a nom artístic perquè quasi mai ocorre alguna cosa en la seua vida sense accidents o errors. Realitza animacions en stop motion, dissenya i il·lustra amb caràcter artesanal i orgànic per a cartelleria, premsa, publicitat, editorial i el que s’intervinga, a través del joc i la simbología amb objectes i altres materials.

També intervé en performances de creació visual en directe per a esdeveniments o espectacles escènics.

Ha participat en diferents exposicions col·lectives i ha realitzat gires teatrals per tot l’estat amb diferents espectacles.

Entre els seus clients es troben: IVC (Institut Valencià de Cultura), Diputació de València – Teatre Escalante, Fundació Gran Teatre El Liceu, TV3, Ajuntament de Barcelona, Diagonal TV, Ajuntament de Gandia, Ajuntament de Foios, Universitat Politècnica de València, Editorial Teide, Holobionte Edicions, editorial Amanta, cellers Igneus, L’Horta Teatre, Maduixa Teatre o Viviendo del cuento.

Més informació

Tipo de negoci: Disseny gràfic, stop motions

Productes principals: Cartelleria

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte