Pleasant Dreams

  • Home
Pleasant Dreams

Pleasant Dreams


Xilxes País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

No seriem el que som sense la música.
Segurament, ni ens haguérem conegut.
Gràcies a ella hem viscut grans moments en totes les seues
facetes i hem millorat com a músics i com a persones.Durant quasi 20 anys hem anat, pas a pas, aconseguint xicotets somnis que ens ajudaven a seguir. De tocar al poble a tocar al FIB, girar una setmana per Alemanya, o participar en un festival de músiques d’Europa en Gent (Bèlgica). De sonar en la ràdio d’un amic a gravar els concerts de Ràdio 3 o eixir en el cd de Rockdelux (fins a tres ocasions).
De gravar demos a editar disc (Podría ser hoy, en 2008 i Hacia los bosques del sur, en 2012; editats tots dos pel segell Gren Ufos). Entre mitges, la nostra visió mediterrània de la cançó castellonera per excel·lència, editada en un single de vinil (La Panderola, en 2011).
En un anar i vindre de músics, ens hem adaptat a la situació amb diferents formats. Des del duet més íntim i acústic fins a un projecte multitudinari junt a tota una banda municipal que ens va ocupar els últims moments d’activitat recent (Banda juvenil de Betxí, Banda Municipal de Xilxes, Banda de Nules i Banda Municipal de Castelló).
També, i gràcies al festival Cinemascore, vam fer una incursió a les bandes sonores posant música en directe a la pel·lícula Shara, de la directora japonesa Naomi Kawase.

Ara, i després d’un temps de silenci, tornem amb T E M P S, un treball cantant íntegrament en valencià que, després d’avançar alguna de les seues cançons a Youtube durant 2019, veu la llum a finals d’octubre en tres formats diferents: digital, cd i vinil.


 

Més informació

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar