Roberto Monzó

Roberto Monzó

Roberto Monzó


Vila-real País Valencià / Comunitat Valenciana Literatura

Sobre

Nascut a Vila-real, el 12 d’agost de 1965.
Diplomat en Graduat Social per la Universitat Jaume I de Castelló. Amb anterioritat va iniciar la llicenciatura de Matemàtiques en la Universitat de València.
Ha publicat set llibres, la novel·la Pretérito imperfecto (Brosquil Ediciones, 2011), el llibre de relats Me lo contaron siete noches (Sar Alejandria Edicions, 2014), el poemari Dichas, versos y lamentos (Sar Alejandria Edicions, 2015), les novel·les Amistad y tormento (Group Edition World, 2017), Azul celeste (Group Edition World, 2018), el poemari Esbozos del alma (Group Edition World, 2019) i la novel·la Yo maté a Larra (Editorial Sargantana, 2022).
Guanyador del Concurs literari del Museu d’Art Contemporani de Vilafamés, Un quadre, un relat de 2019 amb el relat La plaza y sus calles dedicado al cuadro Calles de una plaza de Manuel Hernández Mompó de 1965. També ha sigut finalista de l’III Certamen-Marató de Microrelats de Asociación Valenciana de Escritores y Críticos Literarios (CLAVE) de 2014 amb el microrelat Fin i de l’edició del mateix concurs de 2019 amb el microrrelat Abisinio Carcamal, un ser multifuncional
Membre de l’associació literària Tirant el Groc de Vila-real, de la qual és el secretari, i també de la Asociación de Escritores de la Provincia de Castellón (AEPCS).

Més informació

Tipo de negoci: Literatura

Productes principals: Llibres

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte