Trobadorets

Trobadorets


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

Trobadorets és un grup de música familiar en valencià format a 2010 per Pau Sancho i Gerard Chiva a les Comarques del Nord en la intenció de revisar les cançons populars infantils valencianes alhora que fer creacions pròpies.

De seguida se suma al projecte Javi Ruá completant la formació base del grup. En el pas del temps aniran incorporant-se més persones fins a completar la formació actual que és: Pau Sancho, veu; Gerad Chiva, guitarra clàssica; Javi Ruá, guitarra elèctrica i caixó; Daniel Chiva, contrabaix; Mar Zandalinas, percussions; Santi Vicente, dolçaina, oboé, acordió i llaüt; Víctor Peris, bateria.

En més de 500 actuacions realitzades, Trobadorets s’han convertit en un referent de la música infantil valenciana fent xalar, com ells diuen, a xiquets i xiquetes, menuts i grans.

Discografia:

  • “Sons i Cançons” any 2012,
  • “Trobadorets” any 2014,
  • “Una Cançoneta i Mo’n Anem” directe gravat l’any 2106.
  • “A Xalar” publicat l’any 2018 i que ha estat nominat a Millor Disc Infantil en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2018 i als Premis Enderrock 2018.
  • “Paco, com ens fas xalar” any 2020.

Trobadorets ha actuat en les principals festes, aplecs, festivals i trobades que es fan al País Valencià:

Aplec dels Ports en moltes edicions, diverses Festes per la Llengua, La Colla en Ruta d’ÀPunt Mèdia (Castelló i València), Feretes i Cançonetes (València) en diferents ocasions, Formigues (Benicàssim), Capsigrany (Vilafranca), RuzafaKids (València), Aplec del Penyagolosa (Atzeneta), Karraska (Ain), Menut (Alcúdia), Sona Baixet (Gandia) MIAU (Fanzara)…

També hem col•laborat amb ONGs i organitzacions benèfiques i solidàries com ara:

Fundación Ronald Mc Donald, Acción Contra el Hambre, Creu Roja, Oxfan Intermon, MEF2C, Fundación Alba Pérez, AFANIAS entre d’altres.

 

Més informació

Informació de contacte

Especialitats

Similar