Blog

  • Home
ESCOLA_web
 

Cartonajes la Plana fa una donació econòmica a l’Escola per completar les beques-menjador

L’aportació ascendeix a 2674€ i beneficiarà a 61 famílies de la localitat

L’empresa Cartonajes la Plana, una de les punteres del sector cartoner de tot l’estat espanyol, ha fet una donació econòmica a l’escola pública de la localitat per tal que les famílies que fins ara rebien una ajuda econòmica per al menjador puguen seguir tenint-la durant el mes d’abril.

En aquest sentit, Cartonajes ha aportat un total de 2674 €, que arribaran a les 61 famílies del municipi que s’havien quedat sense la corresponent ajuda en este context d’emergència sanitària.

Fonts municipals han destacat que «aquesta ajuda és de gran importància en la situació en què ens trobem, no només en matèria econòmica, sinó també en matèria social, ja que és un exemple de la implicació que la societat betxinenca està tenint en aquests moments de crisi».

L’aportació econòmica s’ha fet al col·legi Cervantes-Dualde, que s’encarregarà en els pròxims dies de fer-la arribar a totes les famílies juntament amb unes recomanacions per fer la despesa en aliments i productes de primera necessitat prioritàriament en el xicotet comerç local.


Font: Betxí