Ana Beltrán Porcar

  • Home
Ana Beltrán Porcar

Ana Beltrán Porcar


Sant Joan de Moró País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Ana Beltrán Porcar és una artista centrada sobretot en el mitjà pictòric. Actualment, compagina la seua producció pictòrica personal, la realització d’exposicions i les col·laboracions multidisciplinàries amb artistes d’altres camps.
Ha exposat les seues sèries pictòriques, d’un estil molt personal basat en la figuració i la representació de l’ésser humà amb una estètica dinàmica i de gran força cromàtica, en diferents ciutats espanyoles així com en altres països on també ha treballat com Itàlia, Mèxic, Eslovènia
Es va llicenciar en la Universitat Politècnica de València, en 2009 amb premi a l’excel·lència acadèmica i va enriquir els seus estudis i experiències amb beques d’intercanvi i residències artístiques. S’ha especialitzat amb un màster en producció artística i un altre en animació.
En els seus projectes col·laboratius destaquen els músic-pictòrics. Aquesta fusió entre arts es materialitza en projectes escènics com a concerts amb Somtresons+A i Marko Sorsak, performance amb David Moliner o Susana Sebastiá i últimament animacions per a composicions musicals d’artistes com Pleasant Dreams o Efrén López. En l’actualitat, està realitzant exposicions i continua treballant en noves peces pictòriques per a la seua sèrie Anamnesis.

Més informació

Tipo de negoci: Pintura

Productes principals: Peces pictòriques

Altres activitats: Col·laboracions multidisciplinars

Informació de contacte

Especialitats

Similar