Ana Spoon

Ana Spoon

Ana Spoon


València País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Llicenciada en Belles arts per la Facultat Sant Carles de la Universitat Politècnica de València, any 2013. S’especialitza en dibuix i comença llavors una línia d’investigació fonamentada en paràmetres conceptes de psicologia de corrent existencial i filosòfic. Comença un treball que proposa una particular perspectiva de les fases neuròtiques en el procés de creació. De 2015 a 2018 es forma en el Màster d’Artteràpia i aspectes educatius, socials, culturals i terapèutics de l’art com a experiència de creació acompanyada, que ofereix el Centre de Formació Permanent de la Universitat Politècnica de València. Finalment s’especialitza i realitza la seua investigació sobre els factors terapèutics de la creació acompanyada en el context de les addiccions i la reinserció social.
ACTIVITAT PROFESSIONAL, EXPOSICIONS I MOSTRES.
Llicenciada en BBAA 2008-2012
Mostra col·lectiva kolectivokartelista. Tallers sala «La Kloska» Jornades d’Art, 2009. Participació Festival d’Art VEIG, edició 2009.
Performance, Sala d’actes Institut Francés
València, 2010. Exposició col·lectiva «Un Metre de Paper», sala La Metre” Còlon, València, 2011.
Exposició en l’ Ecole Supérieure de Beux Arts de Marseille, Marsella, França, 2012.
Exposició col·lectiva sala Les Naus València, 2012. Exposició col·lectiva, Casa de la Cultura de Puçol, València, 2013. Exposició col·lectiva, Casa de la Cultura Cheste, València. 2016.
Mostra col·lectiva “Encaixar un captiveri” La Nau 2020
Mostra d’Art Contemporani Vila-real (Castelló). Edició TEST 2020. (Posposada a 2021 per COVID 19).
Formació títol propi Mediació Artística 2015-2016
Formació títol propi Artteràpia i aspectes socials, educatius i terapèutics de l’Art, com a experiència de creació acompanyada. 2015-2018.
Artteràpia àmbit clínic. 2017. Escola del Pacient Renal, a l’Hospital Universitari de València. Artteràpia en el marc de la salut mental adulta, 2017- 2018 en el centre de dia “Museu”. Centre de rehabilitació biopsicosocial, Departament de Salut Mental de l’Hospital La Fe de València. Artteràpia en el context de drogodependències i reinserció social 2017- 2018. Centre de dia HEDRA, fundació ADSIS.
Compatibilitza la seua formació i exercici professional com arteterapeuta amb la realització d’un projecte plàstic que intercala escultura, dibuix, escriptura creativa, instal·lació i pintura mural.

Més informació

Tipo de negoci: Instal·lacions

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte