Anna Devís i Daniel Rueda

  • Home
Anna Devís i Daniel Rueda

Anna Devís i Daniel Rueda


València País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

Anna Devís i Daniel Rueda són dos imaginatius fotògrafs espanyols, nascuts en 1990. Es van conéixer a la Universitat Politècnica de València, on tots dos es van graduar a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura. Hui dia, aquest duo creatiu utilitza el seu bagatge arquitectònic per a contar històries mitjançant imatges divertides i sorprenents que disten molt de la fotografia d’arquitectura convencional.

El seu particular estil es caracteritza per l’ús de l’humor, la creativitat, la precisió i una delicada estètica inspirada a la ciutat, la geometria i el minimalisme. Encara que puga resultar sorprenent o fins i tot difícil de creure, exceptuant el processament bàsic de la imatge, Anna i Daniel creen aquestes escenes sense l’ús de programari d’edició, sinó que les construeixen meticulosament en la vida real servint-se de tota mena d’objectes quotidians, localitzacions inesperades i llum natural.

L’auge de l’interés per l’art en Internet ha provocat que les seues imatges hagen donat la volta al món, especialment gràcies a la xarxa social Instagram, on, amb més de 900.000 seguidors entre tots dos, Anna i Daniel són més coneguts com @anniset i @drcuerda.

Així mateix, el seu inconfusible univers visual també ha despertat l’interés de grans marques de prestigi internacional, arribant a treballar en campanyes publicitàries per a clients com Facebook, Netflix, Pantone o Disney. El seu treball també ha il·lustrat cartells de festivals, portades de llibres i ha sigut publicat en nombroses revistes internacionals com Surface, The New York Times Style, Marie Claire, Glamur o El País.

Recentment, Anna i Daniel han sigut nomenats ambaixadors de Hasselblad a nivell mundial i inclosos en la categoria d’Art i Cultura de la prestigiosa llista 30 under 30 europea de la revista Forbes pel seu “enginyós ús dels objectes quotidians i de la llum natural”.

Instagram:

Anna Devís: instagram.com/anniset 
Daniel Rueda:  instagram.com/drcuerda

Més informació

Tipo de negoci: Fotografia

Productes principals: Fotografies

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte