Aur-Art

Aur-Art

Aur-Art


La Pobla Tornesa País Valencià / Comunitat Valenciana Associació Cultural

Sobre

Aur-Art neix a l´any 2009 amb l´objectiu d´apropar la cultura a les xiquetes i xiquets a través d ´activitats extraescolars i de temps lliure. Molt prompte, ens vam adonar de la necessitat de transmetre la Història a les xiquetes, xiquets i joves d´una forma comprensible, motivadora, que els traguera de l´escola i els apropara a les fonts patrimonials, que comprengueren el per què i que així, començaren a estimar-la.
És d´aquesta manera que vam començar a elaborar programes divulgatius d´activitats en el marc d´esdeveniments relacionats amb la Història i el patrimoni.
Actualment, Aur-Art compta amb un equip de pedagogs/es, mestres, artesans/es i historiadors/es, que composen l´equip perfecte per tal de continuar amb la tasca que ens hem proposat.
Des dels inicis de la nostra activitat hem tingut l´oportunitat de desenvolupar multitud de programes didàctics en col·laboració amb museus com ara el MUCBE, Museu del Torrelló d´Almassora, MUHBO, MUCC, MARQ, etc. i centres d´interpretació i jaciments arreu de les comarques de Castelló així com Calafell, Manresa, Alcanar, etc.
Són moltes les escoles i instituts que han participat en activitats didàctiques pel descobriment de diferents etapes i cultures de la Història i la Prehistòria, als propis centres educatius o a espais amb valor històric i patrimonial.
Recentment hem iniciat una vesant de recerca didàctica que ens ha portat a participar a diversos congressos i publicacions del nostre àmbit de treball.
Però Aur-Art no només es limita a la didàctica de la Història i el Patrimoni, donat que dissenyem també activitats en qualsevol dels àmbits de l´oci educatiu: tallers sobre cultura, tradicions, art o sostenibilitat o cicles de conta contes temàtics són algunes de les nostres propostes més demandades.

Més informació

Tipo de negoci: Associació cultural

Informació de contacte

Especialitats

Similar