Dossom La Productora

  • Home
Dossom La Productora

Dossom La Productora


Alcalà de Xivert País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

En l’àmbit de la música ens avalen gairebé 25 anys d’experiència i mès de 800 concerts i esdeveniments com festivals urbans i cicles musicals. A més, hem aportat el nostre bagatge a innombrables programacions, proporcionant artistes de tots els estils musicals.

El nostre treball consisteix a formar part de totes les etapes de la realització d’un esdeveniment: planificació i disseny, cerca i contractació d’artistes, seleccionar i coordinar recursos tècnics, producció de l’esdeveniment, etc.

La nostra base de dades inclou mès de 200 formacions artístiques. Seleccionem o busquem propostes musicals que s’adaptin tant al pressupost com al tipus d’esdeveniment, ens ocupem de coordinar les actuacions i de la producció tècnica. Comptem amb recursos propis i d’altres empreses que ens ofereixen confiança professional. Destaquem del nostre treball la professionalitat, l’experiència i la fluïdesa en la comunicació amb els implicats.

Els estils musicals que emprem abasten des de gèneres com el rock o el pop, passant per ritmes com el llatí, d’autor o el jazz, fins a la música clàssica o tradicional. Estem sempre atents a noves tendències i a incloure en la nostra base de dades proposades de qualitat i originals.

Des de 1997 confien en nosaltres entitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana, Aragó i Catalunya, de diferents àrees amb les quals enfoquem diferents projectes; regidories com a Cultura, Turisme, Benestar Social, Festes, Igualtat, Comerç o Joventut.

Més informació

Tipo de negoci: Gestió cultural

Productes principals: Microfestivals, festivals, concerts

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte