Elisabet Roig

Elisabet Roig


València País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Serveis lingüístics i editorials. Escriptora

Soc traductora i correctora autònoma, tant per a empreses públiques com privades, de materials en castellà i català/valencià de diferents gèneres o característiques (catàlegs de museus, novel·la gràfica, llibre informatiu, literatura infantil i juvenil, continguts per a oposicions, etc.). També soc redactora d’activitats educatives per a plataformes digitals.

A banda, he treballat durant més de vint anys per a diverses editorials de llibre de text i literatura infantil i juvenil coordinant equips, redactant continguts i activitats, editant material escolar per a totes les etapes, fent informes de lectura o proposant noves col·leccions per a primers lectors, a banda de creant continguts web.

Finalment, he publicat una novel·la juvenil (L’aigua, Edicions del Bullent) i una novel·la infantil (La iaia és una segrestadora, Baula i Edelvives Comunitat Valenciana), estic pendent de la publicació d’una segona novel·la infantil que s’anunciarà en breu i també de la meva primera romàntica per a adults (Harper Collins Ibérica).

Més informació

Tipo de negoci: Literatura

Productes principals: Llibres, articles mitjans de comunicació

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte