Marina Alcantud Gayá

  • Home
Marina Alcantud Gayá

Marina Alcantud Gayá


València País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Naix a València en 1992. Va començar a estudiar música als 5 anys en el Centre Municipal de Música de L’ Eliana.
Actualment és estudiant del Conservatori Superior de Jazz de València, on es forma de la mà de grans professors com Toni Belenguer, Voro García, Joan Soler, Jesús Santandreu, Kontxi Lorente… Respecte a la docència, treballa des de fa diversos anys com a professora de piano en Sedajazz.
La seua relació amb la música és profunda i vocacional, vocació que li ha portat a formar-se amb professors com Albert Palau, Alejandro di Constanzo, Michael Kanan, Bruce Barth, Albert Bover, Santi Navalón… I a participar com a pianista en diferents formacions com la Big band de Sedajazz, Nina Dinamita & la Swing Milícia o la seua pròpia formació com a líder, Marina Alcantud Quartet. També té la seua pròpia formació de música moderna, Pete Lala, on, a més de ser intèrpret, compon, arregla i escriu les lletres. En la seua jove trajectòria ja compta amb haver participat en festivals com la Mar i Jazz, el Festival de Jazz de València, el Festival de Jazz de Segorb, el Festival Etnomusic, MUV!, entre altres.
Ha acompanyat a músics de la talla de Toni Belenguer, Ximo Tébar, Voro García, Ramón Cardo, David Pastor, Vicente Espí, Jesús Santandreu, Pepe Zaragoza, Joan Saldaña… I també ha format part de l’àlbum de la Big band del Taller de Sedajazz, ‘Enjoy Lindy Hop Music’.

Més informació

Tipo de negoci: Música

Productes principals: Concerts

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte