Iruixa +Skargots

  • Home
Iruixa +Skargots

Iruixa +Skargots


Manises País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

Mr Fem volia fer música per a les famílies amb el fem, amb la brossa i els escombralls, però no sabia ben bé com fer-ho. Després de pegar-li moltes voltes, es va adonar que, tal vegada, per fer música no podia estar tot sol i que necessitava algú que li acompanyara amb els seus ritmes, sons i tonades.
Li va vindre a la memòria el seu amic verdós i xuplós que vivia en un castell a la vella Romania. Mr Fem va eixir del seu reciclatori, es va posar les botes de caminar llargues distàncies i se’n va anar cap a Transvegània, on va trobar el Tio Rucula tocant el baix. Mr Fem, en veure la seua destresa tocant, li va proposar formar una banda:
els Skargots.
El Tio Rucula va acceptar l’oferiment sense dubtar, es va posar la capa d’anar a peu i van començar a caminar junts. Anant anant, pas a pas i nota a nota compostaren cançons repletes d’harmonies del món, però van notar que els faltava una veu per acompanyar aquelles melodies. En aquell instant el Tio Rucula va recordar que allà
pel Camp de Túria vivia una bona amiga seua.
Sense pensar-s’ho molt, perquè ells no eren de pensar molt, allà que hi anaren. Van haver de passar dures proves, fins i tot córrer davant dels dracs!, però a la fi van trobar Iruixa, la bruixa del Camp de Túria. Mr Fem i Tio Rucula li van contar amb pèls i senyals el llarg viatge que havien fet per trobar-la i li van proposar que fóra la veu de la
Skargot family.
Irina va escoltar emocionada totes les cançons que Mr Fem i el Tio Rucula li mostraren. Des d’aquell moment en endavant, tots tres van fer i desfer amb les cançons, van compostar noves músiques i van trobar nous ritmes que ens parlen d’igualtat, medi ambient, solidaritat i moltes coses més.
Aquesta és la història de com va nàixer el Femenisteady d’Irina + Skargots…

Més informació

Tipo de negoci: Música infantil

Productes principals: Concerts infantils

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte