Jaime Romero Tramoyeres

  • Home
Jaime Romero Tramoyeres

Jaime Romero Tramoyeres


Vinalesa País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

En 1989 comença la seua formació en el taller del ceramista Fernando Ferrer de Tavernes Blanques (Vcia.)

A l’any següent, s’inicia en l’estudi dels forns ceràmics de cocció a llenya construint diversos de diferents tipus al llarg d’aquests anys aprofitant els seus coneixements d’obra de paleta, com de tir invertit, tir superior, tir creuat, forn mixt de gas i llenya per a reduccions etc basant-se en els models descrits en llibres sobre el tema i en dissenys propis.

També ha experimentat amb la tècnica de cocció a la sal i soda en forns de llenya, però en l’actualitat està especialment centrat en els efectes de coloració, textura i esmaltat natural que produeixen les flames i cendres sobre les peces.

En 2005 es matricula a l’Escola Superior de Ceràmica de Manises, obtenint en 2008 el títol de Tècnic Superior Ceràmic i en 2011 el de Tècnic Superior en Paviment i Revestiment Ceràmic.

Ha participat en diverses exposicions col·lectives amb l’Associació ANPEC i unes altres. El treball que s’elabora en el taller se centra en la producció de Terrisseria Popular utilitària a torn, encara que en l’actualitat combina aquest amb l’elaboració de ceràmica d’alta temperatura, escultura, murals etc en forns de llenya.

Més informació

Tipo de negoci: Cursos, peces artesanals

Productes principals: Ceràmica

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte