La Glüps Band

La Glüps Band

La Glüps Band


Vila-real País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

SINOPSIS

Concert de música per a xiquets i xiquetes. El públic balla, juga, participa, mira, escolta i gaudeix de la música en directe. 5 músics en escena amb una excel·lent interpretació i animació. Per a tots els públics.

La Glups Band es defineix com un grup de “música per a pares i mares”. Un concepte nou amb el que volem arribar als més menuts a partir dels records emocionals de la música dels seus pares i al mateix temps proposar cançons amb les que la família jugue, balle i cante.

Amb una formació clàssica de guitarra, baix, teclats, bateria i veu, La Glüps vol apropar la música per als més joves de la societat amb una proposta que sone moderna, divertida i viva. Els seu repertori està format per temes tradicionals i propis. Amb un so modern i actual en clau elèctrica i pop-rock. Amb ells els xiquets juguen amb el seu cos i es socialitzen amb altres xiquets fent rogles, fileres i altres jocs de ball que els faran passar una estona divertida. La Glüps in Concert és música viva amb personalitat pròpia, en viu, i en directe 100%. De la ma de 5 excel·lents músics faran botar la plaça, el carrer, el patí del col·legi, el parc o qualsevol espai a on puga entrar un grup de músics amb els seus instruments. La participació del públic marcarà l’èxit de l’espectacle ja que la finalitat és fer moure a tots aquells que acudisquen a vore en directe a La Glüps Band.

Més informació

Tipo de negoci: Música, concerts

Productes principals: Concerts

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar