Jose Mesa

Jose Mesa

Jose Mesa


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Jose Mesa naix a Barcelona en 1970, però a primerenca edat ve a viure en un poble de la serra, d’aquesta manera adquireix una amplitud de mires especial. Barcelona, Castelló i Cortes de Arenoso, tres maneres diferents de viure la quotidianitat. D’aquesta circumstància es purifica una manera especial de percebre les coses, amb tres òptiques diferents, tres cristalls de color, amb les quals compondre la tercera dimensió emocional que l’art sempre ha buscat.

Cosmogonauta “el navegant de les cosmogonias”, aquesta paraula encunyada per José Mesa, és la que millor ho defineix, perquè en la seua trajectòria creativa, sempre guiat per les pulsions de cada moment, busseja en la història de l’art, fent ús de l’experiència dels seus antecessors en la creació artística.

Com diu en un dels seus pensaments: “Tots els artistes del passat treballen per a nosaltres, des dels quals van gravar les seues mans en les roques de la prehistòria, fins als pots de Campbell de Warhol”.

Beure de les fonts clàssiques, sempre des d’una formació autodidacta, a les verdes i a les madures, articulant des del dibuix, com es va dir alguna vegada… “Espina vertebral de la pintura i l’escultura”, i una percepció surrealista molt particular, materialitzada en la seua escultura.

Més informació

Tipo de negoci: Dibuix artístic i escultura

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar