Juan Poré

Juan Poré

Juan Poré


Borriana País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Juan Poré Castellar naix a Borriana (Castelló) el 15 d’Abril de 1979. La seua immersió en el món de l’art s’inicia a mitjan anys 90 quan desenvolupa els seus estudis en la Escola d´Arts i Oficis de Castelló i en el Centre Municipal de Cultura “La Mercé” de Borriana on va assistir a les classes de Tomás Sendra. Va completar la seua formació en l’Acadèmia “ARTBI” (Vila-real) de la mà d’artistes com Arturo Doñate, Pepe Biot.

Les seues obres s’han pogut visitar en diferents exposicions col·lectives repartides per: Saragossa, Xátiva, Albacete, València i Castelló. L’any 2000 obri les portes de la seua primera exposició individual, no sols amb pintura sinó també amb escultura.

Des de llavors nombrosos són els premis que se li han atorgat en certàmens de pintura ràpida i concursos de cartells. Destacar: el Certamen de Pintura Ràpida (Borriana-2004 i 2005), el Cartell 9 d´Octubre Dia Nacional de València (Alfafar-2010) i el Cartell Dia 8 de Març Dia Internacional de la Dona de la Generalitat Valenciana (2013).

Són diverses les Institucions Públiques que tenen en les seues parets obres seues: l’Ajuntament de Borriana, el Centre Cultural L’Asunción d’Albacete, l’Associació Taurina Negre i Or de València, el Col·legi Oficial de Matrones de València, les Antigues Escoles de Santa Bàrbara, i l’Associació Taurina de Castelló.

Sempre molt involucrat en activitats relacionada amb la cultura, ha sigut membre del jurat de certàmens relacionats amb l’art, ha dissenyat la imatge corporativa de diverses empreses, ha creat trofeus per a diferents actes com els del centenari del Col·legi Oficial d’Infermeria de València (2003) i recentment una escultura de grans dimensions per a l’entrada del Museu Faller de Borriana (2018)

L’àmplia gamma de colors i materials utilitzats en pintures i escultures, doten de gran vitalitat cadascuna de les creacions d’aquest artista. Al seu torn, l’harmonia entre oli i acer conjuminen joventut i experiència.

Més informació

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte