Julio César Cano

  • Home
Julio César Cano

Julio César Cano


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Julio César Cano (1965, Capellades, Barcelona) va començar a escriure després de treballar durant anys com a músic i mánager de grups.

És conegut, sobretot, per la seua sèrie de l’emblemàtic inspector Monfort, ambientada a Castelló, on l’autor viu actualment amb la seua família.Asesinato en la plaza de la Farola”, “Mañana, si Dios y el diablo quieren” yOjalá estuvieras aquí”. Aquesta novel·la és, a més, un homenatge al món de la música.

 


Sobredosi d’intriga i flors mortes en el nou cas de l’inspector Monfort

Al maig de 2008 el grup indie Bella & Lugosi realitza un reeixit tour que acaba en el nou Auditori de Castelló. Abans de cantar l’últim tema, una versió dels Rolling Stones, el vocalista, Joan Boira, es retira un moment al camerino, del qual ja no eixirà amb vida.

L’inspector Bartolomé Monfort a penes ha tingut temps d’assimilar la mort de la seua mare, quan ha d’incorporar-se a la investigació de la mort de Boira, la causa de la qual sembla ser una sobredosi per heroïna, una cosa estranya perquè no consumia drogues ni bevia alcohol. Monfort acudeix al lloc del crim al costat de Silvia Redó, que ha ascendit a sotsinspectora. En col·laboració amb el nou agent de la Científica, Robert Calleja, Monfort i Redó investigaran un cas replet d’intriga i girs inesperats.


Passat i present conflueixen en una altra apassionant novel·la de la sèrie ambientada a Castelló.

El Mercat Central de Castelló és un dels llocs emblemàtics de la ciutat i l’escenari d’un crim. Un home apareix degollat al costat del quart on es guarden els estris de neteja. Es tracta d’un empresari, Pedro Casas, que es dedicava a comprar menuderies a la Xina per a després vendre-les en botigues de baix cost. El comissari Romerales torna, una vegada més, a sol·licitar els serveis del carismàtic inspector Monfort, que està vivint una etapa difícil, perquè la seua mare es debat entre la vida i la mort a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. En una trama paral·lela que succeeix en el passat, una jove parella amb una vida complicada, decideix abandonar-ho tot i fugir a un lloc on ningú els conega. A ell li agrada boxejar. A ella li agrada un altre tipus d’activitats molt menys recomanables. La vida d’aquests dos joves serà la clau per a la resolució del cas, en el qual l’inspector Monfort, l’agent Silvia Redó, els agents Terrers i García, i el sempre preocupat comissari Romerales, treballaran sense treva.


Un térbol assassinat pertorba l’afable ciutat de Castelló de la Plana…

Castelló de la Plana. Un rodamón apareix brutalment assassinat en el caixer d’una oficina bancària de la cèntrica Plaza de la Independència, coneguda popularment com la Plaça del Fanal. L’inspector Bartolomé Monfort es trasllada des de Barcelona per a treballar en el cas, a petició del cap de la Policia de la capital de la Plana. Monfort, de pares castellonencs i amb un passat tan trist com térbol, investiga aquest estrany cas en el qual es mesclen la cobdícia, les drogues, l’enveja, la venjança i altres misèries poc airejades d’una xicoteta ciutat acomodada de províncies en la qual aparentment mai passa res. L’inspector Bartolomé Monfort tirarà mà de la seua poca inclinació a la vida, per a desemmascarar un dels més estranys casos d’assassinat ocorreguts en aquesta afable ciutat.

MÉS LLIBRES

Més informació

Tipo de negoci: Escriptor

Productes principals: Llibres

Freelance:

Altres activitats: Músic, mánager

Informació de contacte

Especialitats

Similar