María Chuliá

María Chuliá

María Chuliá


València País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

María Chuliá és una il·lustradora nascuda a Sòria el 3 d’Octubre de 1988, però resideix a València des de la seua infància.
Apassionada de l’art i especialment de la pintura, comença els seus estudis de Belles arts en 2006.
En 2011, realitza un Màster de Conservació i Restauració de Béns Culturals, tots dos en la Universitat Politècnica de València.
I en 2015, després d’obtindre el títol com a Tècnica Superior en Il·lustració en la EASD de Castelló, comença la seua aventura professional com a il·lustradora freelance.
En els últims anys ha il·lustrat llibres de poesia com a ‘Desplazamiento hacía el Rojo’ de Círculo Rojo, i ‘Isòsceles’ de Exlibric. També ha assistit a esdeveniments d’il·lustració com el FIP o el EMAC; i ha participat en exposicions col·lectives com VERD! Il·lustracions per la revolta mediambiental, organitzada per la APIV.
En 2020 focalitza el seu treball cap al món editorial infantil, un sector pel qual sent una
passió especial.
El seu estil és enginyós, desenfadat i dolç. A través de la sensibilitat i el quotidià, aposta per un corpus temàtic entorn de l’empatia, la diversitat LGTBI i l’afectiu. I ho fa, a més, posant el focus sobre l’amor als animals o el medi ambient.
Els seus personatges, caracteritzats pel seu bucolisme i pau interior, gaudeixen d’un dimensió introspectiva que reflecteix la lluita espiritual en els temps que corren.
La seua tècnica (actualment digital) es caracteritza per l’ús de tons pastels, ideals per a articular tot un imaginari carregat de tendresa.
El seu objectiu principal és transmetre que existeixen diferents realitats, i que només a través de l’empatia, l’autoconeixement i la normalització, s’aconsegueix la llibertat.
D’aquesta manera, els xiquets poden sentir-se identificats amb els personatges, o bé aprendre a normalitzar que la felicitat i les circumstàncies de cada persona són diferents en cadascun dels casos i han de respectar-se per igual.

Més informació

Tipo de negoci: Il.lustració

Productes principals: Ilustracions, editorial, publicitaria, producte

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte