Marta Martín

Marta Martín

Marta Martín


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

MARTA MARTÍN (1980) Directora escènica.

Actriu-circense-xanquera-ballarina-performance.
Nascuda a Castelló, comença la seua formació artística als sis anys en dansa clàssica i dansa espanyola en diferents acadèmies de Castelló. Als onze anys comença a desenvolupar la seua formació amb el teatre,la percussió i la dansa.
En 1996 s’inicia en la interpretació i anys més tard comença a treballar amb diferents companyies professionals de teatre de carrer realitzant gires nacionals i europees com a actriu i xanquera.
En el 2001 viatja a l’Havana (Cuba) on treballa amb professionals de teatre de carrer i on realitza diversos tallers complementant la seua formació artística.
Des del 2002, compagina el seu treball formant-se en arts circenses, música, dansa contemporània, hip-hop i acrobàcies amb professionals nacionals i internacionals i col·laborant en diferents esdeveniments amb diverses companyies de dansa, teatre i circ.
És diplomada a l’Escola d’Arts Escèniques de Sevilla (2005-2007) en el projecte final de les quals de carrera obté el premi a la millor interpretació femenina en la Mostra de Teatre a Sevilla.

L’hem vista com a actriu en diferents curtmetratges i col·laborat per a programes de televisió com “Els Morancos” de TVE, com a coreògrafa i directora artística en muntatges teatrals de carrer i com a regidora en diferents festivals d’arts escèniques, destacant la seua habilitat en les tècniques de malabars, xanques, monociclo i patinatge escènic. Fent en aquest temps, una col·laboració especial per a la fura del Baus,penjant-se a 50m d’altura per a un especial a Sevilla.

Ha treballat com a actriu-ballarina i creadora musical en la companyia de dansa de carrer A TEMPO DANSA i “LA FURTIVA” on en la gira del seu 1r espectacle ESFÈRIC gana el premi “Valladolid proposa” TAC’09, i és candidat al Premi Max per espectacle revelació’09 per la Comunitat Valenciana ,guanyador al millor espectacle de teatre de carrer
en els Premis Abril’10 de València.
Com a docent ha impartit tallers i cursos de dansa, teatre, circ i percussió tant per a adults com per a xiquets. Mitjançant els seus coneixements musicals s’interessa per la imatge realitzant creacions audiovisuals per a diferents projectes,creant asi”la boja del costat”.

Va col·laborar en l’òpera de la Bohème l’any passat,com a xanquera principal al Palau dels arts i els Ciéncies.

Actualment viu a Castelló. Porta acabe diferents projectes com “La Circular producciones”,la plataforma de les quals es basa en la creació d’espectacles de teatre-circ. Creadora del moviment circense (AMACA) a la seua província i per això ,directora de la “Trobada de malabaristes MALABARA´T”,en les seues quatre edicions (dins del projecte Cultura +A+ de Vila real, Castelló).
Imparteix classes de circ i teatre en diferents escoles de primària i secundària i continua treballant en diferents projectes artístics de diverses companyies, festivals i esdeveniments com a actriu, ballarina, artista circense, percussionista, DJ, creadora musical i audiovisual.
Estrenant en aquest 2016 els seus nous treballs amb Purpurina Circus, “Two and Leds i Circus Xou”.

Més informació

Tipo de negoci: Circ

Productes principals: Malabars, dansa, espectacles

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar