Museu d’Història Militar

  • Home
Museu d'Història Militar

Museu d'Història Militar


Castelló de La Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Espai Cultural

Sobre

El Museu d’Història Militar de Castelló abasta els esdeveniments històric-militars ocorreguts a la província de Castelló, així com aquells esdevinguts en altres llocs més llunyans en els quals els castellonencs van tindre un protagonisme destacat.

l museu, situat en el nord de la ciutat, es troba en l’antic aquarterament del Regiment d’Infanteria Tetuan núm. 14, que ho va ocupar fins a l’estiu de 1995. Aquest edifici, adquirit i rehabilitat per l’Ajuntament de Castelló de la Plana, es va cedir per al seu ús a l’Aula Militar i va ser inaugurat com a museu en 2003.

En ell s’exposen al voltant d’un miler de peces i en els magatzems es conserven altres 4.500.

El recorregut històric-militar de l’exposició comença amb la defensa de la costa castellonenca entre els segles XVI i XIX, passant per tots els conflictes bèl·lics que van comptar amb la participació de castellonenques, fins a arribar a les missions humanitàries i de pau en les quals aquests també van prendre part.

També es troben exposades les unitats militars de les Forces Armades (Armada, Exèrcit de l’Aire i de Terra) que han tingut seu a la nostra ciutat, així com el seu armament, equip i material, i s’ofereix informació sobre personalitats militars de rellevància de la zona i d’aquarteraments a la província castellonenca.

 

Aquarterament Tetuán s/n
tel.: +34 644 377 253
Més informació a:
web: www.aulamilitar.com
e-mail: rpc@aulamilitar
Visites concertades por mail

Horari:
De dilluns a dissabte, de 10:30h a 13.30h
Diumenges i festius tancat
Accés Lliure
Visites concertades
Del 16 al 31 d’agost tancat per vacances.

 

Més informació

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte