Paula Zorite

Paula Zorite

Paula Zorite


Borriana País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Paula Zorite és una il·lustradora nascuda a Borriana (Castelló) en 1994. Va començar a mostrar interés pel dibuix des de ben xicoteta i, sent només una xiqueta, passava gran part del seu temps pintant i creant personatges, fins i tot va arribar a fabricar els seus propis còmics amb cartó i fulles de llibreta.

Va estudiar Belles arts en la Universitat Politècnica de València, i va anar allí on va descobrir la seua passió per la il·lustració. Des de llavors, ha participat en exposicions com Nosaltres també (Fira del llibre de València, 2019). També ha treballat en diversos projectes d’il·lustració entre els quals destaquen la portada per al llibre “Amor, doncella, cierva”, escrit per Mónica Collado, i les il·lustracions del conte infantil “El rio enojado” escrit per Rosa Muñoz.

Amb un estil molt versàtil, Paula també té experiència en disseny gràfic i coneixements en pintura, escultura i fotografia, encara que el seu punt fort és la il·lustració digital. Els seus traços ferms però orgànics acompanyats, en la majoria dels casos, de colors vibrants i harmoniosos destaquen entre les seues obres.

  • Disseny de bàner per a la web International València. 2020 – València
  • Il·lustradora en col·laboració amb l’editorial BABIDI-BÚ per al llibre infantil El rio enojado, escrit per Rosa Muñoz. 2019 – En remoto
  • Cartellista en col·laboració amb la EMTB (Escola municipal de teatre de Borriana) 2018 / 2019 – Borriana (Castelló)
  • Professora iniciació al dibuix en Ávalon Escola. 2018 / 2019 – Castelló
  • Il·lustradora en col·laboració amb l’Editorials Llimbs Errants per al disseny de coberta del llibre “Amor, doncella, cierva”, escrit per Mónica Collado. 2018 – En remoto
  • Dissenyadora gràfica freelance en Kinesis Centre de Fisio- teràpia. 2017 / 2019 – Benicassim

Més informació

Productes principals: Il·lustracions i disseny gràfic

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte