EACC

EACC

EACC


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Espai Cultural

Sobre

El Espai d´art contemporani de Castelló (EACC) s’inscriu dins d’una sèrie d’actuacions dutes a terme pel Projecte Castelló Cultural amb la finalitat de promocionar i impulsar la vida cultural de la ciutat. Inaugurat oficialment en 1999, el EACC va fixar llavors els seus objectius en el debat i la difusió de les pràctiques artístiques més recents, tot això a través d’un programa d’exposicions i activitats paral·leles de caràcter temàtic.

Quan es compleixen diversos anys de vida i implantació del EACC en el context de la ciutat de Castelló i la seua àrea d’influència, es vol reflexionar a partir d’ara sobre el significat de la institució museística des d’una lectura plural que abaste la seua dimensió ideològica, espacial i social, és a dir, la reconsideració del museu i els seus límits, la seua raó de ser i les seues utilitats en una societat que planteja noves demandes.

Pareja a aquesta reflexió no es pot deixar de costat el gran potencial que constitueix el fenomen de les configuracions urbanes, de les ciutats; i també ací no sols des d’una dimensió espacial, sinó especialment des de la seua creixent complexitat social i, com no, des del llegat de la memòria històrica i col·lectiva.

Testimonis de l’esdevenir de les pràctiques artístiques i dels seus processos de presentació i difusió -de la nova consideració del fet artístic en suma- el EACC vol ocupar un destacat lloc d’intervenció i acció, d’intenses complicitats amb els agents artístics i amb la societat en general.

El centre està obert al públic de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Diumenges de 10.00 a 14.00 h. Dilluns tancat

Més informació

Tipo de negoci: Exposicions

Altres activitats: Performances, happenings, workshops, conferencias

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte