Sergi Estebanell

  • Home
Sergi Estebanell

Sergi Estebanell


Barcelona Catalunya Professional

Sobre

Sergi Estebanell porta més de 15 anys en el món escènic, durant els quals ha centrat la seua investigació en l’àmbit del teatre de carrer, l’humor i l’ús d’espais no convencionals.

És director, productor i actor de diverses companyies especialitzades en el teatre de carrer i l’humor, així com en el gènere site-specific i les noves dramatúrgies. Amb totes elles, ha viatjat al voltant del món i ha actuat en els festivals més prestigiosos de teatre de carrer. A més, és cofundador de la Cia.. Kamchatka, companyia de teatre de carrer que ha realitzat més de 350 actuacions en més de 27 països diferents. Ha participat com a actor i co-creador en tots els seus espectacles. També ha co-dirigit i actuat en l’espectacle Call Em María, una proposta de nouveau cirque, al costat de Adrian Schvarzstein. És fundador del Festival de Creació Contemporània de Barcelona ESCENA POBLENOU, del qual s’han celebrat ja fins a quinze edicions.

Cal destacar, d’altra banda, la seua labor com a director artístic, clown i formador per a l’entitat de clowns d’hospital de Barcelona Pallapupas.

Més informació

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar