Tian Gombau Drago

Tian Gombau Drago


Vinaròs Professional

Sobre

Autor, director, hàbil actor i manipulador amb una gran sensibilitat, Tian Gombau, en els seus 25 anys de recorregut en els escenaris de tot el món, mostra que es poden construir històries grans i boniques amb molt poc.

En els seus espectacles, crea un ambient màgic que porta a la seva audiència cap a nous imaginaris. Sota els seus dits, tot es transforma amb senzillesa i gran poesia.

Format en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre de Barcelona, Tian Gombau finalitza els estudis en la promoció de l’any 1988.

Del 1992 al 1999, va dirigir l’Aula de Teatre de la Universitat Jaume I de Castelló, essent creador, director artístic i gestor de la Mostra Internacional de Teatre RECLAM, el cicle d’activitats teatrals CICLORAMA i els Cursos de Teatre d’Extensió Universitària.

En el 1992, va fundar la seva pròpia companyia Tian Gombau-Teatre de l’Home Dibuixat, amb la que ha produït i interpretat més de 10 espectacles, amb els quals està donant la volta al món, actuant en més de 40 països, 4 continents, en 10 idiomes diferents. En el 2008, després de 16 anys actuant per a un públic de joves i d’adults, va canviar de registre. Aquest any, va produir “Pedra a pedra”, una obra de petit format dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 2 anys. Amb ella, va rebre 13 premis atorgats en prestigiosos festivals, tant a nivell nacional com a nivell internacional. En el 2015, va dirigir “Screen man” (“L’home pantalla”), un espectacle per a xiquets i xiquetes a partir dels 3 anys. Aquesta nova producció aporta la fusió de nous llenguatges. El treball actoral, les marionetes i els objectes, es veuen acompanyats per l’ús de projeccions audiovisuals.

Més informació

Tipo de negoci: Espectacles, teatre, infantil

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar