Blog

  • Home
menor cultural

Aquest cap de setmana en el Menador Espai Cultural, hem organitzat unes Jornades que sota el títol Jornades d’Imatge Imaginària 2020 “Crisi i Cultura” abordaren aquests dos aspectes tan íntimament lligats abans i després del COVID19.

Places limitades per aforament reduït.

Les jornades presenten tres conferències marc i un panell d’experiències. En elles participen Marta C. Dehesa, Raúl Abeledo Sanchis, Javier Corso, Tania Castro, PaTrícia Barrachina, Carlos Sebastiá, Pablo Parra, Alicia Petrashova, David Segarra Ciprés i Rosabel Canós Llorens.

La conferència de Marta C. Devesa, aborda la problemàtica sobre la situació de totes les persones que treballen en el sector cultural en l’actualitat en termes jurídics, econòmics i administratius, posant l’accent principalment en la transcendència que pot tindre en el sector l’aprovació del “Estatut de l’Artista”. Indispensable per a qualsevol professional que vulga desembolicar-se en el sector cultural. La cita el divendres a partir de les 18.30 hores en el Menador Espai Cultural. Imprescindible inscripció. Places limitades per aforament reduït, i s’esgotaran prompte. No perdeu l’ocasió, més que recomanable.

El dissabte al matí a les 10h, serà Raúl Abeledo Sanchis, qui ens donarà algunes claus de la situació actual del sector cultural en termes de viabilitat socioeconòmica i ens donarà algunes claus més que necessàries en un moment com l’actual si volem continuar amb el nostre treball.

Després es presentaran les experiències que des de diferents col·lectius, i iniciatives s’han posat en marxa en el sector de la cultura visual enfront d’aquesta situació. Tancarem amb un fòrum de discussió una vegada conegudes les ponències i les experiències.

Les jornades tenen un caràcter obert, participatiu i s’han dissenyat per a totes les persones implicades en el sector de la cultura, músics, artistes visuals, programadors, gestors, dissenyadors, transportistes, tècnics… En un moment en el qual necessitem conéixer-nos i anar de la mà. Us esperem i agraïm la difusió de l’esdeveniment.
Més informació en https://www.uji.es/cultura/base/aules/foto/jornades/