Amparo Saera

Amparo Saera

Amparo Saera


Borriana País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Amparo Saera és llicenciada a Belles arts per la Universitat Politècnica de València, durant diversos anys la seua principal ocupació va ser la Restauració de Béns Culturals, activitat que va deixar per a dedicar-se a allò que realment l’apassiona.
Des de llavors ha continuat formant-se en els camps del disseny gràfic i la il·lustració, podent nodrir-se de diferents fonts i referents, així com experimentar amb diferents tècniques i estils en un aprenentatge continu.
Actualment s’obri pas en el món de l’art i la il·lustració, sent aquesta última la seua principal ocupació. Amparo s’endinsa en el món de l’art participant de disseny estratègic, solucions creatives i il·lustracions passionals, carregades d’una tendresa humana i quasi prenatal.
Del seu antic treball ha heretat una cura pel detall que es reflecteix en tots els seus treballs. Té preferència pel treball manual, utilitzant tècniques com l’aquarel·la, gouache, grafit, etc. Encara que s’atreveix amb la il·lustració digital o fins i tot la combinació de tots dos mètodes. Aquesta manera de treballar dota a la seua obra d’un caràcter personal, de manera que podem apreciar una mica d’ella en tots els seus treballs.

Més informació

Productes principals: Il·lustracions

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte