Estíbaliz Palau Barreiro

  • Home
Estíbaliz Palau Barreiro

Estíbaliz Palau Barreiro


València País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Maig del 91.

Vaig nàixer a la primavera, com les maduixes i des de menuda entenc la il·lustració com una forma d’evasió i a la vegada un mitjà on demostrar qui sóc.

En la meua obra, creada a partir de fotografia i text, tracte de mostrar la força i la sensibilitat, l’atzar i el treball cuidat, la taca i la línia, un caos ordenat i l’ordre més caòtic.

Les meues il·lustracions, realitzades de forma “analògica” amb aquarel·la, tinta i grafit com a tècniques principals, giren al voltant de la recerca de l’Origen, amb la natura, la dona i el cosmos com a protagonistes, temes que no fan més que reforçar la idea de creació i de dualitat sensibilitat-força; a més a més tinc una fixació especial per la figura del cor anatòmic.

Després de llicenciar-me en Belles Arts en la Universitat Politècnica de València (2014) vaig seguir la meua formació realitzant tallers intensius amb professionals del món de la il·lustració.

He exposat la meua obra de forma col·lectiva a les ciutats de Barcelona, Zaragoza, Menorca, Berlín i València; sent en aquesta última on he exposat de forma individual PELS PÉLS (2013), 20 poemas de desamor y una canción esperadaDEShaciendo a NerUDA (2013), AUTOESTIMA (2017 i 2019), MAT[r]IZ (2018), ÓRBITA PLANETARIA (2018), CARDIA (2019) i RIDÍCULO INCENDIO (2019 i 2020).

He col·laborat amb les revistes digitals OHIO, 100grados Fanzine i ARTèRE, i amb les publicacions impreses Zorras Peligrosas (Espanya) i La Tundra Magazine (Regne Unit).

El passat 2019 vaig llançar el meu primer llibre, CARDIA, una autopublicació d’edició limitada amb il·lustracions i textos propis.

Entre els meus últims encàrrecs es troben el cartell del 25 aniversari del Café-Pub El Volander de València, una il·lustració per acolorir dins del projecte “ni blanc ni negre, VERD” per al Jardí Botànic de la Universitat de València, i la creació de les il·lustracions per a la portada i lyric video de Sant Joan, el nou single de la cantant Neus Ferri, per a qui ja havia treballat realitzant la imatge del merchandising exclusiu per a mecenes del seu anterior àlbum C.A.O. Canciones de Amor al Odio.

Actualment alterne encàrrecs amb els distints projectes personals.

Més informació

Tipo de negoci: Il·lustració

Productes principals: Il·lustracions

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte