Inma Lorente

Inma Lorente

Inma Lorente


Ontinyent País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Inma Lorente (València, 1985) va estudiar disseny gràfic a Alcoi i més tard il·lustració a l’escola EINA de Barcelona. Treballa com a dibuixant i dissenyadora freelance en diferents projectes publicitaris i editorials.

Forma part de l’equip de treball d’Anorak Studio al costat d’altres companys de professió. Des del seu estudi, dibuixa per a clients de tot el món. Actualment també forma part de l’equip de disseny del projecte Ecoescoles.

Els seus clients aprecien la seua professionalitat i manera de treballar.

Inma proveeix d’un espai pròxim amb cada persona per a la qual treballa en el que aquesta pot sentir-se fàcilment part del projecte.

Ha treballat per a agències de publicitat com ara Doubleyou, SooninTokyo o Bassat. Dins dels seus clients més destacables estan: WeTransfer, la Generalitat Valenciana, Anorac magazine, Dot magazine, Boboli…entre altres.

La seua capacitat de servei i lliurament fan que puga donar el millor de si mateixa perquè el treball siga realitzat amb el màxim nivell d’integritat i qualitat. Per a això, cuida tant dels xicotets detalls com dels grans, tenint en compte el procés de treball, mantenint en ordre el seu estudi, la seua casa, tenint en compte a les persones amb les quals conviu i de les quals s’envolta diàriament sabent que tot això beneficia el resultat final de cada projecte.

Més informació

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar