Duo Ireré

Duo Ireré

Duo Ireré


Nules País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

Este duo interpreta música de cambra d’autors sudamericans com H. Villa-lobos o A. Piazzolla i també contemporanis com el mestre Montsalvatge.

És una agrupació ideal per a sales de concert menudes per la seua calidessa.

PROGRAMA

EL ARCA DE NOÉ (X. Montsalvatge)
– La oveja
– El gallo
– El elefante
– La pulga
– El gato
– El canguro
– Vals
BACHIANA BRASILEIRA nº 5 (H. Villa-lobos)
HISTORIA DEL TANGO (A. Piazzola)
– Bordel 1900
– Café 1930
– Nightclub 1960
– Concert d´aujourd´hui

 


Víctor Maroto, guanyador el premi «Mossèn Francesc Peñarroja», actualment realitza el quart curs dels ensenyaments de grau en Música en el Conservatori Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de València.
Ha assistit a les edicions IX, X, XI i XIV del curs de flauta de Anento. Dins d’aquests cursos ha participat en les Màster Class impartides per Amparo Trigueros Segarra, Antonio Arias-Gago del Molino, Salvador Martínez Els teus i Miguel Ángel Angulo.
Ha participat en quatre trobades de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana en 2007 i 2008.
Des de 1996 és component de la Banda Simfònica del Centre Instructiu d’Art i Cultura CIAC. Ha sigut membre de l’orquestra Mare Nostrum de València des de l’any 2005 fins a l’any 2007. Forma part del Strambòótic Quintet des de 2008, formació amb la qual obté el diploma de tercer classificat en el 7é Concurs Internacional d’execució musical “Premi Citta’ di Padova” en la secció de música de cambra en 2009 i la classificació per a la fase final de TIM (Torneig Internazionale di Musica) celebrada a Verona en 2010, també en la secció de música de cambra.
Col·labora des de 2012 amb el Ensemble Col legno en projectes molt diversos però, a partir de 2013 amb la seua participació en el projecte “Lluís Guarner: per què cantar en la terra i a la mar?” comença a centrar la seua tasca interpretativa en la música contemporània. Participa a l’II Cicle de Concerts Somelgrup 2013 celebrat a l’IVAM (València) i més recentment, al novembre de 2016, a l’estrena a Espanya de les òperes de cambra en un acte “Vrač” d’Ivo Medek i “Patrick” de Jorge Sastre a l’Auditori Alfons Roig de la Universitat Politècnica de València. També participa al desembre de 2016 (València) a l’estrena absoluta de “La Mare dels Peixos” la primera òpera en Valencià inspirada en el textos de la rondalla d’Enric Valor.
També ha actuat en la II Temporada Internacional de Concerts al Centre Cultural de Picanya (València) en 2013 i a la IX edició del cicle “Jazz a la tardor” de La Vall d’Uixó (Castelló) en 2015 amb el quartet Difonies Jazz Blegue.
Actualment és professor de flauta i llenguatge musical a l’Escola de Música *CIAC de La Vall d’Uixó.

Elena Lapuerta Canós, Comença els seus estudis musicals a la seua ciutat natal, Vila-real, de la mà del guitarrista J. Nebot, finalitzant els estudis superiors en el Real Conservatori Superior de música de Madrid, sota la càtedra de Sr. Ballesteros.

Seguidament, cursa dos anys de postgrau en l´Escola de Música de Barcelona amb el concertista À. Garrobé.

Diplomada en magisteri en l’especialitat d’educació musical per la Universitat de Valladolid.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb concertistes com A. Ripollés, M. Estévez, J.L. Rodrigo, D. Azabagic, M. Socías i R. Gallén.

Quant a l’activitat com a solista destaquen les seues intervencions en auditoris de Madrid, Barcelona, Valladolid i Vila-real. Solista de l’orquestra F. Tárrega entre 1996 i 1998, on participa en gires per diferents països europeus i el Japó.

Acutalmente és estudiant de doctorat i professora de guitarra en el CMA de Borriana i en el CIAC de la Vall d´Uixò

Més informació

Informació de contacte

Especialitats

Similar