Júlia

Júlia


Alcoi País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

Estela Tormo, compositora nascuda a Alcoi (Alacant), és l’artífex de Júlia. Després d’anys com a baixista en altres projectes musicals com ara Mr. Vértigo o Néstor Mir y las Potencias del Este, Tormo va decidir agafar el control dels seus impulsos musicals i concretar-los en una nova proposta amb nom de dona: Júlia. Poc després es va sumar a aquest projecte Lídia Vila, qui, en contraposició a la seua companya, no comptava amb experiència prèvia en aquest àmbit artístic i s’estrenava en el món dels sintetitzadors i seqüenciadors.

Les dues juntes són Júlia, un duet de pop electrònic que té dos discs al carrer. El seu segon treball, ‘Pròxima B‘ (Hidden Track Records, 2017), les va situar com una de les sorpreses musicals de la temporada al País Valencià, sent considerat com el millor disc de l’any per a mitjans especialitzats com Mondo Sonoro Comunitat Valenciana o Beat València, i entrant també en la llista dels 50 millors discos estatals de Rockdelux.

Les Júlia ens ofereixen un pop fresc, d’intensitats, que transita entre paisatges sonors replets de llum però també, de vegades, obscurs. Una proposta d’electrònica suau i carregada de sensibilitat i quotidianitat.

Arran de l’èxit del seu últim treball discogràfic, les hem pogudes veure a diferents esdeveniments musicals de renom com ara al Festival Internacional de Benicàssim (FIB), a l’Eufònic de Sant Carles de la Ràpita, al Primavera Weekender del Primavera Sound, els Vespres de la UB, o fent de teloneres dels Echo & The Bunnymen als Concerts de Vivers de València, entre altres.

El 15 de gener de 2021 es va publicar el nou llarg durada de les Júlia. Aquest nou disc porta el nom de ‘Casa‘ i està editat pel segell Hidden Track Records.

 

 

Correu electrònicinfo@grupjulia.com

 Management: Amanda Díaz – Sotabosc Música
Correu electrònic: info@sotaboscescenic.com
Telèfon: 646 077 580

 Management Catalunyabooking@hiddentrackrecords.com

 Presshi@hiddentrackrecords.com

Més informació

Tipo de negoci: Música

Productes principals: Concerts, discs

Freelance: No

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte