Planetari

Planetari

Planetari


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Espai Cultural

Sobre

En el seu interior, tot just accedir al vestíbul, ens trobem amb el Pèndol de Foucault, una sala d’exposicions, una sala de conferències i els serveis administratius.

A la planta semisoterrani podem trobar tres sales d’exposicions i, a través d’una escala de cargol situada al vestíbul, accedim a la sala del Planetari, dotada amb un projector de la marca Carl Zeiss. Controlat per ordinador, incorpora un sistema d’efectes especials per tal de fer el més agradable i plaent, alhora que interessant, la sessió als assistents.

El Planetari es va inaugurar el 8 de Maig de 1991 i des de llavors ha estat un focus de divulgació de la ciència i de l’entreteniment a la ciutat de Castelló.

Entre els esdeveniments que han tingut lloc en aquests anys han estat importants les múltiples edicions de les Jornades d’Astronomia, que gairebé des del principi s’han convertit en un punt de trobada important a nivell nacional dels astrònoms aficionats, així com dels formadors de els nostres joves.

El Planetari també és el lloc de reunió per a observacions d’esdeveniments astronòmics com eclipsis de sol o lluna i trànsits planetaris per davant del Sol.

Altres observacions planificades es realitzen tots els estius i quan els acostaments planetaris les fan més espectaculars.

Durant aquests anys han passat pel Planetari algunes exposicions itinerants, que juntament amb les pròpies, han ofert al públic una visió molt variada de la ciència, tant de la natura com de la física o la paleontologia.

Més informació

Tipo de negoci: Exposicions

Productes principals: Conferències

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar