Júnior Mackenzie

  • Home
Júnior Mackenzie

Júnior Mackenzie


València País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

Júnior Mackenzie és el projecte personal de Juan Fortea; cantant, guitarrista, compositor i productor musical.
La seua essència naix des d’un gest individual per a aconseguir un col·lectiu musical l’única finalitat del qual són les cançons.
Peces atemporals que beuen de les aigües de la música d’arrels nord-americanes i militen entre el rock, blues, jazz, soul, folk, country.
En definitiva un amalgama de sonoritats dificilmente etiquetable.

La música de Júnior Mackenzie té la capacitat d’evocar paisatges agafant de la mà a l’oïdor i portant-lo per recorreguts que no són fàcils de preveer.

En trànsit al llançament d’un pròxim treball discogràfic, el seu anterior Lp “Files of Life” (2018) li va obrir les portes a grans festivals com el FIB, els concerts de Radio 3, gires per Portugal i França així com recórrer tota la península en un extens tour promocional.

No és d’estranyar que aquest LP fóra considerat per la premsa especialitzada com un dels millors de la collita anual arribant fins i tot a rebre el premi Carles Santos de la Música Valenciana atorgat per l’Institut Valencià de Cultura.

Així mateix, aquest treball li va obrir les portes al mercat estatunidenc en entrar a formar part de l’agència de contractació Atomic Music Group compartint roster amb bandes com The Bellrays, Super Suckers o Luke-Winslow King.

És remarcable també el bagatge d’un artista amb gires a la seua esquena als Estats Units i haver compartit escenari amb bandes com The Kills, Richard Hawley, Frank Black, Zucchero o Greg Dulli entre una llarga llista, així com haver sigut guitarrista de directe amb bandes com Sidonie.

En definitiva, la música de Júnior Mackenzie representa a la perfecció la figura d’un artista que a base de constància i treball s’ha anat guanyant al llarg dels anys una reputació per una carrera precisament autogestionada.

La seua música és un bufe d’aire fresc en una mar plagada de propostes musicals clòniques que salen de fàbrica amb data de caducitat imminent.

 

Més informació

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar