KHARMA

KHARMA

KHARMA


Vila-real País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

KHARMA es forma a la fi del 2016 a Vila-real (Castelló), quan Fernando Pardo decideix desfer 2 bandes en les quals militava per a unificar esforços aglutinant les seues múltiples influències en un únic projecte. En la seua música hi ha una petjada clara de rock potent i melòdic amanit amb pop i electrònica, tot això construït des de les bases harmòniques dels 70’s, 80’s. El contrast llum/foscor és palesa en quasi tots els temes i és marca de la casa.

La banda completa es compon de bateria, baixista, teclista, dues guitarres, veu principal i tres línies de cors. També compta amb programacions d’electrònica llançades en viu, que permeten integrar qualsevol dels instruments. D’aquesta manera, Kharma pot ser flexible, adaptant la formació tant en grans esdeveniments com en xicotets espais.

El disc debut, anomenat Estranya Penitència Ambulatòria, va ser gravat, barrejat i masteritzat en els prestigiosos Rockaway Studios de Castelló, i va eixir a la venda l’1 de Novembre d’aquest 2017, tant en vinil com en CD i en plataformes de descàrrega digitals.

Al setembre de 2019 llancem el Vídeo-single de “Oportunitat”, que compta amb la col·laboració de Dayan Soul a la veu. Aquest tema, avançament del segon disc, inicia una nova etapa en el grup, diferenciada per un major pes en les veus i composicions més lluminoses.

KHARMA són:

FERNANDO PARDO – Veu, guitarra, programacions
DAVID SERRANO – Guitarra, cors
JUAN GURREA – Teclat, cors
MIGUEL BORJA – Baix, cors
XIMO ESTALL – Bateria

 

Més informació

Tipo de negoci: Música

Productes principals: Cançons, concerts

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte