XA! Teatre

XA! Teatre

XA! Teatre


Vila-real País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

XA! Teatre són Xavi Castelló i Alba Blanco. Aquests dos artistes es van conéixer l’any 2010 en una producció de Synergic Art Hub titulada “Words of Love” dirigida per Mima Jankovic. Arran d’aquesta experiència van decidir començar a treballar junts. La seua primera creació va ser “Sabates en l’Aire”, espectacle basat en un conte original d’Antoni Castelló que narra la història d’amor entre un sabater que té vertigen i una equilibrista que no vol trepitjar amb els peus en el sòl.

Sabates en l’Aire ha sigut un èxit des del primer dia, i encara hui continua commovent a tota mena de públic, des dels més xicotets als més majors. En cada representació els rostres de néts, pares i avis s’omplin d’emoció. Al final de l’espectacle es fan llargues cues de famílies que demanen felicitar personalment els artistes.

Després del bon acolliment d’aquest espectacle romàntic, la parella aposta per l’humor amb The Audition, un espectacle premiat amb el qual es confirma la internacionalització de la companyia, recollint grans èxits i molt bones crítiques tant per part del públic com dels professionals del sector.

Fruit de tot el treball realitzat sorgeix la invitació per a coproduir un nou espectacle al costat de 23Arts, una de les més prestigioses distribuïdores de teatre-circ amb caràcter internacional, a més del Institut Valencià de Cultura, Institut d’Estudis Baleàrics i el festival FitCarrer de Vila-real. L’espectacle compta ni més ni menys que amb Biel Jordà, fundador del Centre d’Investigació Escènica de Mallorca, com a director. “Aigua” es presenta com un repte molt especial: un espectacle eminentment poètic que aborda una temàtica de gran importància social.

Més informació

Tipo de negoci: Teatre de carrer, circ, malabars

Productes principals: Espectacles teatrals

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte