La Troupe Malabó

  • Home
La Troupe Malabó

La Troupe Malabó


Betxí País Valencià / Comunitat Valenciana Professional

Sobre

La Troupe Malabo, formada per Sergio Chaves i Marisa Ibáñez, és una de les Companyies de Teatre i Circ del País Valencià, amb una llarga trajectòria.
Els seus inicis es remunten a 1999, tots aquests anys sense descans, dedicant-se en cos i ànima a l’art de les taules.
En l’actualitat, en una de les habituals Companyies del panorama teatral, no només del País Valencià, sinó també de l’Estat Espanyol.

La Troupe Malabo amb nombroses produccions, s’especialitza fonamentalment en el món del Pallasso, abordant el teatre, el circ, la música en directe, la màgia i la veu.
Per a un públic familiar i infantil.
La Companyia aposta per espectacles amb compromís, amb estètiques molt cuidades, per l’estudi de nous llenguatges, sempre establint el clown com arrel de la Companyia.
De la mà del seu fundador i director Sergio Chaves, amb una llarga i incansable formació en l’especialitat de el clown. Són molts els seus mestres tan reconeguts com Jesús Jara, Lluna Albert, Sergio Claramunt, Jordi Purtí o Leo Bassi, entre d’altres.

I de la seva codirectora Marisa Ibáñez, llicenciada en Història de l’Art, amb una llarga trajectòria en el teatre de sala i de carrer. Des de l’any 2004 comparteix al costat de Sergio Chaves La Troupe Malabo i la seva formació com a Clown.

Més informació

Tipo de negoci: Teatre de carrer, circ

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte