Luis Miguel Munilla

  • Home
Luis Miguel Munilla

Luis Miguel Munilla


Madrid Comunitat de Madrid Professional

Sobre

Dissenyador i il·lustrador amb seu a Madrid des de 1996 ha treballat per a empreses com 3M, Alcampo, Almirall, Domeq, El Corte Inglés, Estrella Galícia, Foster’s Hollywood, Novartis, Pfizer o Swarovski, entre altres.

En 2007 funda l’estudi de disseny i il·lustració PROYECTO LLIMA.
He format part de la JUNTA DIRECTIVA de l’Associació Espanyola de Professionals del Disseny. També pertany a l’Associació de Dissenyadors de Madrid i a l’Associació Professional d’Il·lustradors de Madrid.
Els meus treballs han sigut publicats en multitud de llibres i revistes nacionals i internacionals. En 2020 disseny i col·labore en la redacció del “1r Manifest Reggaeton Art”, en el qual a més participe com a artista convidat.
També he participat en exposicions de les quals destaquen el “COW DESIGN FESTIVAL” a la ciutat de Dnepropetrovsk (Ucraïna) o “Cartogràfica”, en la Central de Disseny amb motiu del ICOGRADA DESIGN WEEK. També en la Galeria de ICOGRADA.
En 2010 sóc guardonat amb el PREMI MANUEL LÓPEZ PARRAS D’IL·LUSTRACIÓ en el marc dels XIII Premis AEPD de Disseny. En 2017 i 2019 rebut el Premi Selecció a la Millor Il·lustració en els Premis Anuaria.

Més informació

Tipo de negoci: Disseny

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Similar

Informació de contacte